Definitia termenilor si a conditiilor de utilizare

Utilizarea acestui website, precum si continutul si serviciile oferite sunt disponibile pentru folosire numai in termenii si conditiile urmatoare: la accesarea website-ului sau a oricaror pagini din acest web-site, utilizatorul consimte validitatea termenilor si conditiilor de utilizare din versiunea curenta. Daca utilizatorul nu este de acord cu un termen sau cu toti termenii si conditiile de utilizare, folosirea acestui website va fi intrerupta de catre utilizator. www.babybag.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.

Servicii oferite

www.babybag.ro ofera continutul si informatiile din acest website in scopuri comerciale. www.babybag.ro isi rezerva dreptul de a inceta sau de a restrictiona operarea acestui website si nu are nici o responsabilitate pentru disponibilitatea permanenta neintrerupta sau neafectata a acestui website si a continutului sau.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul acestui website este obligat ca la fiecare folosire a website-ului si a serviciilor oferite, sa se comporte intr-o maniera legala. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca mecanismele, aplicatiile software si alte secvente care ar putea, in combinatie cu website-ul, sa cauzeze daune sau intreruperi ale site-ului. Acest lucru este de asemenea valid si pentru orice masuri luate cu buna stiinta care ar putea cauza, ca rezultat, o incarcatura sau o deformare nerezonabila asupra infrastructurii tehnice a website-ului.

Legislatia aplicabila si solutionarea in justitie

Pentru folosirea acestui website, precum si pentru aplicarea acestor termeni si conditii se aplica legislatia romaneasca in vigoare. In cazurile in care clientul este un distribuitor sau o persoana juridica sau nu are stabilita o curte jurisdictionala, pentru orice litigiu ce se va naste in legatura cu folosirea acestui site, precum si a termenilor si conditiilor, instanta competenta pentru solutionarea litigiilor este instanta judecatoreasca.

Anuntarea defectiunilor

Aveti obligatia de a transmite catre www.babybag.ro imediat si neintarziat, orice deteriorare sesizata, in special pagube produse in timpul transportului.

Retur

Orice cost de retur de marfa catre magazinul Baby Bag va fi suportat in totalitate de catre client.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societatea SC TRAISTA BEBELUSULUI SRL, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea SC TRAISTA BEBELUSULUI SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC TRAISTA BEBELUSULUI SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluarea si livrarea de comenzi online.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Drepturi de autor

SC TRAISTA BEBELUSULUI SRL este proprietarul siteului www.babybag.ro si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romanesti si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video sunt proprietatea SC TRAISTA BEBELUSULUI SRL sau sunt licentiate pentru a fi folosite.

Add to cart