despre baby bag

Povestea mea e povestea mamelor dintotdeauna. Creșterea unui copil, mai ales în primele luni de viață e o adevărată aventură, presărată de mari bucurii, dar și de mici probleme pe care a trebuit să le rezolv cât de bine și repede am știut.

Știu că ai emoții, dar vreau să știi că te vei descurca, indiferent de cât de greu poate părea câteodată rolul de mamă. Ai ceva în interiorul tău care te face să treci peste orice greutate.

Însă vreau să îți împărtășesc din experiența și din soluțiile pe care le-am găsit și să-ți fac viața cât mai ușoară. De aceea am selectat produsele care mi-au fost de mare ajutor în creșterea copilului sub conceptul de Baby Bag.

Îți propun momentan patru tipuri de pachete: Newborn Baby Bag, pachetul ce te va pregăti de vizita la maternitate și de primele zile ale micuțului, Essential Baby Bag, ce îți oferă aproape tot ce ai nevoie pentru primele luni de creștere a copilului, Comfy Baby Bag, pachetul care va face somnul mai dulce pentru cel mic și viața mai confortabilă amândurora și, nu în ultimul rând Warm Baby Bag, cu tot ce ai nevoie pentru sezonul rece.

De asemenea, vei putea găsi tot felul de sfaturi utile, presărate prin site, pe care te invit să îl vizitezi.

Te pup și îți doresc tot binele din lume, mămico!

SC TRAISTA BEBELUSULUI SRL este un start-up finanțat din fonduri europene în cadrul România Start Up Plus prin proiectul Start-up@CENTRU (ID 105851).

Add to cart