Ce este OUTLAST®?

Little Angel® pune accent pe selectarea materialelor și calitatea procesării. Toate produsele create sub acest brand sunt fabricate în Republica Cehă. Cele mai multe dintre ele conțin un material termoregulator (uneori numit “funcțional”) Outlast®, pe care îl veți aprecia în mod deosebit pentru copiii dumneavoastră.

Credem că, doar pentru aceste valori, va deveni marca dumneavoastră preferată, la care veți reveni.

DESPRE OUTLAST®

OUTLAST® ESTE UN MATERIAL CARE REGLEAZĂ ȘI ECHILIBREAZĂ TEMPERATURA CORPULUI. FIIND UNUL DINTRE PUȚINELE MATERIALE FUNCȚIONALE ESTE OBLIGATORIU COMBINAT CU BUMBAC.

Outlast® este indispensabil pentru confortului termic ideal. Nu este prea cald, nu este prea frig, este bine. Outlast® răspunde la modificările temperaturii interioare și exterioare, creând un microclimat plăcut între piele și stratul Outlast®. Datorită capacității sale de a acumula căldura în material și a o reda apoi corpului,  menține temperatura constantă în orice moment.

TE ÎNTREBI CE FACE OUTLAST® DIFERIT FAȚĂ DE ALTE MATERIALE FUNCȚIONALE?

Outlast® se poate încălzi și se poate răci. Depinde de temperatura corpului și dacă trebuie să se răcească sau să se încălzească. Simplu, nu? De aceea, Outlast® poate reduce și transpirația! În timp ce majoritatea materialelor de reducere a transpirației funcționează pe baza absorbției rapide și minuțioase a transpirației de pe corp, Outlast® reduce transpirația direct.

Cum este posibil? Să ne amintim cum este produsă transpirația. Noi transpirăm când creierul evaluează situația și constată că ne este prea cald. Apoi trimite un semnal corpului pentru a se răci. În acel moment, picăturile de transpirație încep să apară. Cu toate acestea, Outlast® evită acest lucru și imediat îndepărtează și acumulează căldură din corp în capsulele Thermocules®. Astfel, atunci când evaluează situația, creierul constată că temperatura corpului este normală, deci nu este necesar să-l răciți. Prin urmare, începeți să transpirați mult mai târziu și mult mai puțin.

OUTLAST® A FOST CREAT PENTRU CĂLĂTORIA ÎN SPAȚIU

Când astronautul iese în spațiu, se mișcă în temperaturi extreme. Prin urmare, NASA a trebuit să creeze un material care să poată menține confortul termic al astronauților la temperaturi foarte joase sau foarte ridicate. Și a reușit! Dezvoltarea acestui astfel de material a început în 1988. Având în vedere proprietățile deosebite ale materialului numit Outlast®, întreținerea ușoară, fabricarea la un preț rezonabil și capacitatea de a utiliza caracteristicile sale în aproape orice țesătură, a devenit curând clar că Outlast® poate fi utilizat, nu numai pentru mănuși de astronaut, ci că are un potențial ridicat de utilizare de către publicul larg.

Astfel, în 1991, Outlast Technologies, Inc. dobândește un brevet pentru utilizarea comercială a tehnologiei și urmărește să-și exploateze potențialul. Outlast® se dovedește a fi excelent oriunde corpul uman trebuie să facă față schimbărilor de temperatură. Primele haine cu stratul revoluționar Outlast® sunt disponibile pe piața din 1998.

OUTLAST® SE FOLOSEȘTE DE MODIFICĂRI DE STARE

Outlast® funcționează neașteptat de simplu. Vă amintiți de orele de fizică, de căldura latentă de topire? Dacă substanțele se schimbă de la solid la lichid, consumă căldură iar dacă se schimbă de la lichid la solid, eliberează căldură. În acest fel, substanțele pot acumula căldură când trec dintr-o stare în alta (căldura eliberată de substanță rămânând în stare solidă în substanța “lichidă”).

Pachete care conțin produse OUTLAST®

Add to cart